Hari Bersama Bruno Mars...

Ahad, 24 Julai 2011

Hari neaa rasa nak layan lagu Bruno Marss jer... Semua lagu2 dye best2,ann... Moh ler kite layan lagu2 dye,deh!!! Hilangkan rasa bosan anda dihujung minggu neaa... Hari neaa c-ma tak de mood nak kuar jalan-jalan... Huhuhu... Berehat-rehat kat umah sambil layan lagu dari abang neaaa best gak,ann... Jomm layannn.... Zzzzzaaaasssss.....


Lagu pertama yang c-ma dengar dari penyayi neaaa.... :

'Grenade'- mengisahkan luahan hati laki yang diabaikan oleh gf dyee


~ ~ ~


'Just the way you are'- kreatif btol videoo neaa...pakai pita2 segalaa...

~ ~ ~


'The lazy song'- comey3 jer beruk lima ekor tue,annn...he3...best3


~ ~ ~


'Marry you'- lagu nie pun besttt....romantik ckett plus happening....



Okayyyyy... Empat video sudah ler,yeeaa.... Lau mau dengar lagi banyak lagu dari cik abang hensem neaaa, pergi ler search sendiri kat utube,dehh... Harap korang enjoy dengar lagu2 neaa dikala hujung minggu neaaa....


*pesanan...lau nak dengar lagu2 nie dengan jelass, sile 'pause'kan muzikk blog kat bawah tue,dehh...selamat berhujung minggu....



2 comments :

saya bukan tomato said...

bruno mars memang terbaikk ! unik ! ^^

c-ma said...

@saya bukan tomatokan3...lagu2 dye semua best3...suara dye mmg unik..sedap didengar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...