Teringin Nak Ada Baby....Oppsss!!!

Semasa entry nie ditulis, tangan sedang menaip dan buku dibiarkan terbuka macam tue jer... Konon-kononnya nak studi subjek kimia tuk final.... Haaa... Plus sambil menonton cerita TENTANG DHIA yang tengah hot walaupun dah habis episod citer tue tapi aku baru nak tengok. Sebab ramai yang update status kat fb kata citer tue besttt... Sambil nak tunggu cerita tue tengah loading, aku pergi terjah dekat satu blog neaa... Best baca blog dye. Banyak entry yang berkisarkan tentang anak dye, Maisaraa... 


klik kat banner lau nak terjah


Comey kan anak dye.. Tetiba lak otak aku terbayang... Waaa.. Bestnyer kalau dapat anak comey macam neaa.. Hahahaa... Okayy... Mood gataii daa mai... Tetiba aku rasa tak sabar nak ada baby sendiri.. Opssss!!! K, umur da 20 taun, so dah kira layaklah kan kawen (wink3)... Okayy.. Aku tak reti nak masukkan animation lam entry..Hahahaa... Mula terfikir nak taruk nama apa kat bakal anak aku nanti. Siyezz aku berkenan dengan dua pangkal nama. Contoh macam  (nie aku taruk nama kawan-kawan aku.siyezz berkenan dgn nama2 cm nie ) Alesya Damia, Akim Hamzah, Aleeya Maisara, Afiq Amir, Mia Maisara, Damia Zulaikha, Mia Adriana dan sebagainyaa...( pada kawan2 kat atas, jgn perasan,k.aku just minat ng nama korang jer.haha). Skang trends orang letak tiga pangkal nama. Contoh terdekat dua orang anak buah aku. Mohd Ariq Danial dengan Fyras Rayyan Aimansyah... Panjang kan nama dorang.. Aduisshh...Blom masuk dengan nama ayahnya lagi...



Tak yahlah letak nama anak panjang-panjang.. Cukup sekadar mempunyai maksud yang elok2 ajer... Sebelum nie aku ada reka nama Syairsya Zuliayana.. Best x?? Hahaha... Tapi aku tak tahu maksud disebalik nama tue. Nanti nak cari.... Aku ada pasang angan-angan nak baby yang ada lekuk kat dagu dye.. Omeyy an... (InsyaAllah mewarisi emaknya... wink3 ). Kira dagu runcing lah (p aku xseruncing mana.-mmg xruncing pomm =p)... Dapat yang ada lekuk or lesung pipit kat pipi lagilah okay... =)



Harap yang sulung nanti biarlah lelaki.. Ley lead adik2 dye...( waa...bajet jer..haha ). Yang seterusnya ta kisahlah lelaki ke perempuan janji sihat walafiat jer... K,daa... Cukuplah tue.. Kang ada yang geli tekak baca entry nie.. 



Anak-anak buahku yang omey3....

ariq danial masa kecik2 dulu...

~~~~~~~~

ariq danial...ble da besorr~~~

 ~~~~~

fireeee....pak su jadi  raksasa  rambut  pacak2,  ariq jd atomenn....


~~~~~~~


baby fyrass
~~~~~

sye mengantukkk...p nak jgk nek beskal even lam kete...huhu

~~~~~~

mak!!!da lps an..so ley laa....ermmm....
~~~~~~ 



Dan sorang lagi anak buah coming soon. Lagi tinggal satu bulan tapi xkonfem laki2 ke perempuan. Sebelum nie akak scan doc cakap laki. Scan lagi sekali doc cakap xtaw jantina pew. Papepun moga baby and si ibu selamat dan sihat walafiatt... tak sabaq nak main baby.....






p/s:kita hanya merancang, tapi tuhan yang tentukan segala2nya..walau sehebat or serapi mana pun kita rancang, tapi bila Allah s.w.t cakap 'kun fayakun', benda nak jadi, jadi jugakk...



3 comments :

Baheera Collections said...

budak tecik mmg tomey....
jom cuci mata
maxi skirt, palazo pants, inner neck ala maysaa...all under rm40

♥NuR SyAFiQah♥ said...

suke ngan baby jugakk..ngeee :)

nanakimie said...

akak nana pn xlama lg nak bersalin:)

tunggu masa je,hehe...xsabar nak pelok cium baby ^-^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...